Корзина

0 грн.

Книга World of Warcraft Sylvanas (Christie Golden) Варкрафт Сильвана (2022, Hardcover)

27 июня 2022

Епічна, остаточна історія Сільвани Вітрокрилої, одного з найстійкіших і знакових персонажів World of Warcraft, описана автором бестселерів Крісті Голден.

Генерал-рейнджер. Королева Банші. Командир. Сільвана Вітрокрила носила багато титулів. Для одних вона герой, для інших - лиходійка. Але незалежно від того, чи йдеться про справедливість, помсту чи щось більше, Сільвана завжди прагнула контролювати власну долю.

Сила для досягнення своїх цілей ніколи не була ближчою, оскільки Сільвана працює разом з тюремником, щоб звільнити всіх Азерота з в'язниці долі. Її останнє завдання? Забезпечте вірність своєму полоненому, королю Андуїну Рінну.

Щоб досягти успіху, Сільвана буде змушена замислитися над жахливим шляхом, який привів її на бік тюремника, і розкрити своє справжнє "я" своїй найбільшій суперниці. Тут оголюється повна історія Сільвани: знищення сім'ї Віндвінгів і її піднесення до генерала-рейнджера; її власна смерть від рук Артаса і її нова мета в заснуванні Ізгоїв; в ту мить, коли вона вперше побачила Уста і зрозуміла справжні наслідки того, що лежало за завісою смерті.

Але з наближенням моменту перемоги Сільвана Вітрокрила зробить вибір, який в кінцевому підсумку може її визначити. Вибір, який належить саме їй.

Оригінальна назва: World of Warcraft Sylvanas

Автор: Christie Golden

Жанр: Дозвілля та Хобі (Fiction / Fantasy / Epic)

Палітурка: тверда

Мова англійська

Кількість сторінок: 400

Рік виходу: 2022

Розмір: 24 x 16 x 4 см

.

------------- RU перевод -------------

Эпическая, окончательная история Сильваны Ветрокрылой, одного из самых стойких и знаковых персонажей World of Warcraft, описанная автором бестселлеров Кристи Голден.

Генерал-рейнджер. Королева Банши. Военачальник. Сильвана Ветрокрылая носила много титулов. Для одних она герой, для других — злодейка. Но будь то в погоне за справедливостью, местью или чем-то большим, Сильвана всегда стремилась контролировать свою собственную судьбу.

Сила для достижения ее целей никогда не была ближе, так как Сильвана работает вместе с Тюремщиком, чтобы освободить весь Азерот из тюрьмы судьбы. Ее последняя задача? Обеспечьте верность своего пленника — короля Андуина Ринна.

Чтобы добиться успеха, Сильвана будет вынуждена задуматься о мучительном пути, который привел ее на сторону Тюремщика, и раскрыть свое истинное «я» своему величайшему сопернику. Здесь обнажается полная история Сильваны: разрушение семьи Ветрокрылых и ее возвышение до генерала-рейнджера; ее собственная смерть от рук Артаса и ее новая цель в основании Отверженных; в тот момент, когда она впервые увидела Пасть и поняла истинные последствия того, что лежало за завесой смерти.

Но по мере приближения момента победы Сильвана Ветрокрылая сделает выбор, который в конечном итоге может определить ее. Выбор, который принадлежит ей.