Корзина

0 грн.

Огляд анонсу OVERWATCH 2

21 июня 2022

Вихід безкоштовної гри Overwatch 2 відбудеться 4 жовтня, а тепер ми поділимося подробицями про заплановані зміни. Будуть регулярні сезонні оновлення для Overwatch 2, а також Бойовий пропуск з новим вмістом, включаючи нових героїв, режими гри, поля битв, декоративні предмети тощо! 

Безкоштовна гра.
Перехід Overwatch 2 на безкоштовну модель є природним кроком вперед для нашої гри та її спільноти. Overwatch - це спочатку соціальна гра, яка завжди була найвеселішою, щоб грати разом. Завдяки безкоштовній моделі всі гравці в будь-якому куточку світу зможуть почати гру з друзями або знайти товаришів в мережі. Поряд з переходом на безкоштовну модель, ми також додамо загальну функцію прогресу, завдяки якій ви можете легко грати на будь-якій платформі, зберігаючи прогрес і доступ до відкритого контенту.

Контейнерів в Overwatch 2 не буде. Замість цього буде використовуватися вдосконалена система підтримки, яка дозволить гравцям самостійно визначати умови ігрового процесу. Гравці зможуть безпосередньо отримати бажані предмети за допомогою бойового пропуску і нового, постійно оновлюваного ігрового магазину. Ми будемо розробляти і випускати сезонний контент кожні дев'ять тижнів, щоб переконатися, що ви завжди схвильовані.

Жива гра, яка постійно розвивається.

Ми завжди вважали, що Overwatch повинен бути в першу чергу живою грою. Overwatch надає великого значення різноманітності, відкритості та спільноті. Керуючись цими принципами, ми вирішили частіше змінювати свою стратегію і випускати нових героїв, поля битв і режими, тому що вважаємо, що це буде краще для нашої гри і гравців.

Ми прагнемо донести гру до якомога більшої кількості людей і розширити всесвіт Overwatch, щоб викликати якомога більше інтересу!

Попереду нас чекає багато неймовірних новинок, і ми не можемо дочекатися, щоб поділитися з вами результатами нашої роботи.